Великдень у «Шевченківському гаю» цьогоріч буде без гаївок і майстер-класів

2083 0
Музей працюватиме на Великдень із 10.00 до 18.00 год.
Фото: Шевченківський гай

Фото: Шевченківський гай

У «Шевченківському гаю» до Великодня облаштовують фотозони. Традиційних гаївок і майстер-класів у музеї цього року не планують. Про це Тvoemisto.tv розповіли у музеї.

Читайте також: Наступного тижня у Львові відзначатимуть день міста

«Шевченківський Гай працюватиме у звичному режимі, ніяких заходів до Великодня не плануємо. Готуємо п’ять фотозон у Великодній тематиці. Ще не знаємо, чи будуть відчинені об’єкти, але на територію можна буде зайти. Музей відчинений з 10.00 до 18.00 год», – зазначили у музеї.

Вартість вхідного квитка на територію Музею народної архітектури і побуту ім. Климентія Шептицького у Львові – 50 гривень, 30 гривень коштує вхідний квиток для дітей.

Читайте також: Дитсадки у Львові відновлюють роботу у звичному режимі

Додамо, що територія музею площею 60 га умовно розділена на шість етнографічних зон. Кожна зона – це міні-село, що складається з 15020 пам’яток народної архітектури. У житлових та господарчих приміщеннях розміщені предмети домашнього повсякденного вжитку, сільськогосподарський реманент, транспортні засоби та ремісничий інструмент. Шість таких міні-сіл мають назви: «Бойківщина», «Лемківщина», «Гуцульщина», «Буковина», «Поділля» і «Львівщина».

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!