Верещук запропонувала посилити набір жінок для роботи у ТЦК

911 0
Віцепрем’єрка стверджує, що це може вивільнити чоловіків для служби у бойових частинах.
Умовне фото

Умовне фото

Віцепрем’єрка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук запропонувала посилити набір жінок у ТЦК. Про це вона повідомила у соцмережах. 

«Посилений набір жінок для роботи в ТЦК може вивільнити чоловіків для служби в бойових частинах», – заявила посадовиця.

Також вона додала, що у застосунку «Резерв+» оновили дані 180 тисяч військовозобовʼязаних жінок.

Нагадаємо, до 16 липня усі військовозобов'язані чоловіки від 18 до 60 років повинні оновити свої персональні дані. Це можна зробити через територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК), Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) або за допомогою застосунку «Резерв+» від Міноборони. Дані мають оновити й військовозобов'язані жінки.

Чи запрацювала електронна черга у львівському ТЦК та що кажуть призовники читайте у нашому матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!