Верховна Рада призначила голову Антимонопольного комітету. Що про неї відомо

1618 0
Після відставки голови АМКУ Юрія Терентьєва 3 липня вона була виконувачкою обов'язків очільника відомства.
фото: ліга. нет

фото: ліга. нет

Верховна Рада України підтримала кандидатуру Ольги Піщанської на посаду голови Антимонопольного комітету. За відповідне рішення проголосували 255 народних депутатів.

Зокрема, за її призначення проголосували: фракція «Слуги народу», група «Довіра» і частина позафракційних депутатів.

Додамо, що Ольга Піщанська народилася 1975 року. Після відставки голови АМКУ Юрія Терентьєва 3 липня вона була виконувачкою обов'язків очільника відомства.

Із біографії:

У 1997 році закінчила Криворізький технічний університет за спеціальністю промислове та цивільне будівництво. У 2001 році здобула ступінь магістра економіки підприємництва у Київському національному економічному університеті.

У 1997-1999 роках працювала інженером оператором персонального комп’ютера МПП «Техпроцес».

Із 1999 по 2004 рік – інженер проєктно-конструкторського бюро, потім – інженер I категорії Криворізького державного гірничо-металургійного комбінату «Криворіжсталь».

Із 2004 до 2015 року Піщанська працювала на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» у різних структурних підрозділах на посадах: начальника відділу зовнішнього проєктування; менеджера по закупівлі послуг і менеджера по забезпеченню стратегічних та інвестиційних проєктів.

Із січня по квітень 2016 року – начальник відділу закупівель механічних матеріально-технічних ресурсів ТОВ «Метінвест холдинг», який належить олігарху Рінату Ахметову та народному депутату Вадиму Новинському.

Із 2016 по 2019 року вона працювала директором ТОВ «Закупівельні рішення».

Паралельно, з листопада 2017 по серпень 2019 року, Піщанська була комерційним директором ТОВ «СТЕМ Інжиніринг».

2 вересня 2019 року президент України Володимир Зеленський призначив Піщанську на посаду першого заступника голови АМКУ – державного уповноваженого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!