Суд залишив у силі вирок педофілу, який розбещував львівську школярку, переодягнувшись у жінку

1334 0
Йдеться про чоловіка, який у шкільному туалеті розбещував 7-річну дівчинку.
Фото: Скріншот з відео

Фото: Скріншот з відео

Верховний суд залишив у силі вирок Сихівського районного суду Львова щодо чоловіка, який у шкільному туалеті розбещував 7-річну дівчинку. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Йдеться про інцидент, який трапився 9 грудня 2021 року. Тоді чоловік, переодягнений в жінку, проник до львівської школи №43, що на вул. Масарика. Він зайшов до жіночої вбиральні, де в той час знаходилась другокласниця. Педофіл, назвавшись лікарем, сказав дитині, що повинен її оглянути. Він поставив її на унітаз, розвернув до себе задом, після чого почав її розглядати. У школярки була оголена нижня частина тіла. Такі дії тривали кілька хвилин, поки не продзвенів шкільний дзвінок на перерву між уроками і в приміщення туалету почали заходити інші люди. Тоді ж педофіл і втік.  

Окрім цього, був і другий випадок. 20 грудня того ж року педофіл проник у дитячу школу мистецтв №5 на вул. Хуторівка, 28. У жіночому туалеті він побачив 9-річну дівчинку, якій сказав роздягнутись, однак школярка відштовхнула його та вибігла з вбиральні.

Нагадаємо, що Сихівський районний суд 24 березня цьогоріч виніс вироку чоловіку. Згідно з ним, його визнали винним у злочинах за ч.2 ст. 156 ККУ (Розбещення неповнолітніх),  ч. 2 ст. 15 ККУ (замах на кримінальне правопорушення), ч. 2 ст. 156 ККУ (повторне розбещення неповнолітніх). Йому присудили покарання у вигляді 8 років позбавлення волі, а також відшкодування моральної компенсації у розмірі 150 тис. гривень одній з потерпілих. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!