Вертепи з усієї України з'їдуться до Львова

3137 0
Традиційне Міське Свято Пампуха, що відбудеться цьогоріч 7-11січня, вже стало головною подією Різдва у місті. Його святкування важко уявити без вертепу і різдвяних пісень. У 2015-му львів'яни матимуть змогу почути колядки із усієї України у рамках святкування.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

«Різдво у Львові завжди особливе та дивовижне. Це час, коли місто наповнює атмосфера духовності, традицій, святкових подій та емоцій, які неодмінно залишаться у серці кожного. Цього року гості міста матимуть змогу поринути у вир українських звичаїв та виступити із своїм вертепом на головній сцені святкування Різдва у Львові»,- запрошує долучитись до святування Андрій Сидор, директор компанії ДікАрт та організатор Міського Свята Пампуха.

Читайте також: 5 цікавих фактів про Свято пампуха-2015 у Львові

Організатори свята інформують, що для участі у конкурсі потрібно заповнити аплікаційну форму на сайті Свята та пройти відбірковий тур, що відбудеться 4 січня. Про місце та точний час проведення організатори повідомлять учасників безпосередньо. Окрім  цього, вертепи-учасники зможуть потішити своїми колядками та виступами львів’ян та гостей міста у Шевченківському гаю на Святі «Різдво в Гаю».

Переможця обиратимуть протягом п'яти днів Свята Пампуха. Журі оцінить виступи вертепів і 11 січня оголосить переможця.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!