Вертолітний майданчик і хірургічний комплекс. Як розбудують госпіталь у Винниках

2898 0
Реконструкція Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи відбуватиметься за фінансування у межах програми «Велике будівництво»
візуалізація з виконкому

візуалізація з виконкому

Військовий госпіталь у Винниках планують розбудувати, там облаштують вертолітний майданчик і зведуть новий корпус. Сьогодні, 18 лютого, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили видачу містобудівних умов та обмежень на нове будівництво.

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи, що у Винниках на вулиці вул. Івасюка, 31 розбудують. На ділянці 10,3 га, що знаходиться поруч зведуть новий хірургічний корпус лікарні.

Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання розповів, що у новому корпусі облаштують операційні, палати, їдальню під’їзд для автомобілів швидкої. Окрім цього на території лікарні облаштують парковку і вертолітний майданчик.

У містобудівній документації йдеться, що висота нового корпусу лікарні не перевищуватиме 11,3 метри. Заплановано, що реконструкція стартуватиме цього року, утім завершиться у 2025.

Нагадаємо, що реконструкція Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи відбуватиметься за фінансування у межах програми «Велике будівництво». Окрім капітального ремонту двох корпусів, у лікарні передбачили будівництво вертолітного майданчика і хірургічного корпусу. Заплановано, що окрім добудови оновлять і стаціонарний корпус з ліжковим фондом на 500 місць та закуплять медичне обладнання.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!