Яким буде березень у Львові і коли чекати потепління

3565 0
До 14 березня включно очікуються опади переважно у вигляді мокрого снігу та снігу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У березні температура повітря буде вищою за кліматичну норму на 1,7°– 2,5°C. Імовірно, кінець березня буде дещо теплішим, ніж перша половина, але наразі синоптики прогнозують зниження температури. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Найближчими днями погода буде обумовлюватися полем підвищеного тиску. Вона буде досить комфортною та сухою. Втім, в другій половині дня, 4 березня, очікується невеликий мокрий сніг, а з 5 березня знову відбудеться зниження температури повітря. 

Читайте також: Якою буде погода на початку весни у львові. прогноз синоптиків

У найближчі три дні вночі температура буде становити до 1° – 6° градусів морозу, а вдень до 2° – 7° тепла.

З 5 березня температура вночі залишатиметься без змін від 1° до 6° градусів морозу, а денна температура дещо знизиться і буде становити від 1° до 4° градусів. До 14 березня включно синоптики прогнозують опади, здебільшого, у вигляді мокрого снігу та снігу.
Наталія Вареник
____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!