Весняні канікули у львівських школах. Коли почнуться та скільки триватимуть

7809 0
Кожна школа вирішує для себе самостійно.
Фото умовне

Фото умовне

Весняні канікули у львівських школах триватимуть тиждень в період з 20 березня до 9 квітня. Про це повідомив керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк у коментарі Tvoemisto.tv.

«Орієнтовно весняні канікули припадають на період двох останніх тижнів березня та першого тижня квітня. Кожна школа визначає для себе самостійно. Як зазвичай, канікули триватимуть тиждень», – пояснив Андрій Закалюк.

Зокрема, як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv, у Ліцеї міжнародних відносин ім. Василя Стуса, Ліцеї «Просвіта» та Ліцеї «Оріяна» весняні канікули триватимуть з 27 березня до 2 квітня. Відповідні рішення прийняли на педагогічних радах навчальних закладів.

Читайте також: Учні молодших класів львівських шкіл відтепер щодня ходитимуть на прогулянки

Нагадаємо, що з 23 січня 2023 року у львівських школах розпочався другий навчальний семестр. Кожна школа тоді самостійно визначила форму навчання, як і в першому семестрі.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!