Ветеринарна клініка ЛКП «Лев» відновлює цілодобовий режим роботи

1782 0
Клініка ЛКП «Лев» облаштована банком крові для тварин, приміщеннями терапії та хірургії.
Фото: ЛКП ЛЕВ

Фото: ЛКП ЛЕВ

Комунальна ветеринарна клініка, яка діє на базі ЛКП «Лев», повертається до цілодобового режиму роботи після введених карантинних обмежень.

«З 1 червня ми відновлюємо цілодобову роботу клініки, задля надання першої невідкладної допомоги господарським та безпритульним тваринам 24 години на добу 7 днів на тиждень, а також повноцінний амбулаторний догляд за чотирилапими пацієнтами» - пояснює в.о. директора ЛКП «Лев» Андрій Пінчук.

Для запису на візит у ЛКП «ЛЕВ» можна телефонувати за номером +38(068) 535 45 45.

Супроводжувати тварину у приміщення повинна одна особа.

Зазначимо, що клініка ЛКП «Лев» облаштована банком крові для тварин, приміщеннями терапії та хірургії, стоматологією, кабінетами рентген та ультразвукової діагностики, лабораторією, стаціонарним та інфекційним відділенням.

Клініка спеціалізується на стерилізації, кастрації собак та котів, має висококваліфікованих та досвідчених хірургів в цій сфері, які щоденно роблять по декілька операцій. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!