Від чого залежить формат навчання у школах Львова. Пояснення

1138 0
Формат навчання залежить від кількості місць в укриттях, і укриттів, які є поряд біля школи.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові кожна школа обирає свій формат навчання. Є навчальні заклади, де повністю школярі вчаться в офлайн-режимі, або ж мають змішане навчання. Також є школи, які мають навчання у дві зміни. 

«Це все пов’язано з кількістю місць в укриттях і з можливістю укриттів, які є поряд біля школи, бо є школи, які не мають свого укриття, але користуються тим, яке є поруч», – пояснив керівник управління освіти Львівської міськради Андрій Закалюк.

Він наголосив, що місто продовжує працювати над тим, аби якомога для більшої кількості дітей уможливити очне навчання в новому навчальному році.

Читайте також: У львівських школах недобір першокласників. У чому причина

«Там, де ще є різного роду проблеми з укриттями, ми працюємо над цим питанням. Ми розширяємо укриття, ми ремонтуємо різного роду підвали, які можуть бути укриттями, ми робимо все можливе, щоб дітей посадити за парти. Бо жодне онлайн-навчання не замінить дітям живого спілкування, живого навчання», – додав посадовець. 

Нагадаємо, з 1 вересня у школах Львова ініціюватимуть заборону для учнів використовувати мобільні телефони. Такі дії покликані створити умови для спілкування дітей з однолітками та уникнути зайвого відволікання від навчального процесу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!