Від дрібного снігу до +11 градусів. Якою погодою у Львові зустріне весна

1516 0
Протягом тижня буде хмарно.
Фото Ольги Гуцол

Фото Ольги Гуцол

У Львові сьогодні, 1 березня, протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі йтиме дощ. Про це повідомляють на сайті Синоптик.

Уранці розпогодиться і більше цього дня опадів не передбачають. Температура вдень коливатиметься від 5 до 6 градусів тепла, а вночі становитиме 0, -1 градус.

У вівторок, 2 березня, до обіду протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Без опадів. Стовпчик термометра покаже максимум 8 градусів із позначкою «плюс».

У середу, 3 березня, хмари закриють небо вже вранці та протримаються увесь день, і тільки ввечері почнуть повільно розсіюватися. Без опадів. Удень прогнозують 7 градусів тепла, а вночі до -1.

Протягом дня в четвер, 4 березня, теж буде хмарно. Однак опадів знову ж не передбачають. Температурний максимум становитиме 11 градусів із позначкою «плюс».

Від ранку до самого вечора у п’ятницю, 5 березня, у Львові небо буде вкрите хмарами. Вночі очікується дрібний дощ, якому вранці на зміну прийде дрібний сніг. У другій половині дня опадів не прогнозують. Температура повітря коливатиметься від -2 вночі до +2 вдень градусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!