Від коронавірусу помер працівник Збройних Сил із Львівщини

13144 0
Чоловік мав хронічні супутні захворювання.
Фото: ЗСУ

Фото: ЗСУ

У Збройних Силах України зафіксували 12-тий летальний випадок внаслідок коронавірусної інфекції. Працівник ЗСУ зі Львівщини помер 15 жовтня. Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

Читайте також: Людина-фортеця. У пам'ять про медика-майданівця Василя Савенка

Чоловік гостро захворів 13 жовтня, коли з’явилася задишка та сухий кашель. Цього ж дня звернувся за медичною допомогою. Його госпіталізували до відділення анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії Новояворівської районної лікарні з попереднім діагнозом «негоспітальна двобічна нижньодольова пневмонія». Позитивний результат ПЛР-тесту отримав 14 жовтня.

У пацієнта наростали ознаки дихальної недостатності і 15 жовтня його стан здоров’я значно погіршився, а інтенсивна терапія, на жаль, не дала позитивного результату. Чоловік, за повідомленням командування медичних сил, мав хронічні супутні захворювання.

Читайте також: Від коронавірусу помер начальник львівського військового госпіталю Іван Гайда

Зазначимо, що вдома із коронавірусною інцекцією під наглядом медичної служби перебувають 11 військових та один працівник ЗСУ із Львівської області. Загалом у Збройних Силах України на коронавірусну інфекцію хворіє 944 особи. Всього за час пандемії одужали у ЗСУ 3 126 осіб. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!