Від початку повномасштабного вторгнення на Львівщину переїхало пів мільйона людей

1212 0
Минулої доби не було сповіщень про повітряну тривогу. Доба пройшла спокійно, наскільки це зараз можливо.
Фото: Катя Москалюк

Фото: Катя Москалюк

За минулу добу на Львівщині прийняли і розселили понад 2 тисячі вимушено переміщених осіб. Від початку повномасштабного вторгнення рф – це вже 300 тисяч, а, враховуючи тих, хто поселився в області самостійно, тут зараз проживає близько пів мільйона людей з інших регіонів. Про це повідомив очільник області Максим Козицький.

Повітряна тривога. Минулої доби не було сповіщень про повітряну тривогу. Доба пройшла спокійно, наскільки це зараз можливо.

Читайте також: Потрібні їжа і транспорт. Львівські волонтери просять допомогти переселенцям 

Перетин кордону. За добу кордон на переходах у Львівській області на виїзд перетнули 21 тисяча людей. Від 24 лютого – 1 мільйон 519 тисяч осіб.

Диверсії. Поліція Львівщини опрацювала 1189 звернень від громадян щодо підозрілих осіб та об'єктів.

Додамо, що чоловіки та жінки можуть в новий спосіб допомогти державі – стати добровольцями з цивільного захисту. Які обов'язки у добровольців? Розбір завалів внаслідок збройних дій рф, рятування людей, надання допомоги потерпілим, розвантаження гуманітарних вантажів та інше. Це тимчасові формування, анкета тут: https://bit.ly/3jb91VO.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!