Від кулі снайпера загинув львівський міліціонер

4745 2
Вчора, 14 січня, в Луганській області від кулі снайпера загинув 28-річний правоохоронець із Львівщини. Тарас Дорош був бійцем батальйону «ЛЬВІВ».
фото: vdv-ua.com

фото: vdv-ua.com

«З глибоким сумом повідомляю Вам, що дві години тому у Станиці Луганська від кулі снайпера, при виконанні бойового завдання загинув сержант міліції батальйону особливого призначення «ЛЬВІВ» Дорош Тарас Русланович. Від всього особового складу міліції Львівщини висловлюю глибоке співчуття рідним та близьким загиблого Героя. Вічна йому пам’ять і вічная слава», – повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник головного управління міліції Львівщини Дмитро Загарія.

Тарас Дорош народився 30 жовтня 1987 року  і мешкав уселі Малехів Жовківського району Львівської області. Коли поховають міліціонера наразі невідомо.

ТЕГИ: Герой АТО

Читайте також:
15 Січня, 2015 09:04
павел Ехал убивать и разрушать- сам выбрал себе судьбу, дороволец. Так будет с каждым карателем. Это не Родину защищать!
15 Січня, 2015 08:48
марикон Приехал на заработки-уехал в мешке ! ..за вальцмана ! славаукаине..тьфу !
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!