Від сьогодні частині Львова відновлять подачу гарячої води

5402 0
Сихівський, Франківський, частина Личаківського і частина Шевченківського районів отримають воду після 27 червня, частина Залізничного – після 8 липня.
фото: eveningkiev.com

фото: eveningkiev.com

Від сьогодні, 9 червня, після гідравлічних випробувань ЛКП «Залізничнетеплоенерго» і «Львівтеплоенерго» розпочнуть відновлювати подачу гарячої води до своїх споживачів. Поки що гаряче водопостачання через гідравлічні випробування теплових мереж, яке призупинили 23 травня, отримають не всі споживачі, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Стало відомо, коли у Львові розпочнуть подачу гарячої води

Зокрема, сьогодні гарячу воду отримають усі споживачі підприємства ЛКП «Залізничнетеплоенерго, крім 15 будинків, які обслуговує ЦТП на вул. Повітряній, 99а. Також гарячу воду отримає частина споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Не отримають гарячу воду споживачі ЛКП «Залізничнетеплоенерго» за адресами:

  • вул. Суботівська, 8, 10, 12
  • вул. Калнишевського, 1, 2, 4, 4а, 6
  • вул. Низинна, 2, 4, 5
  • вул. Повітряна, 65, 68 ,88
  • вул. Сірка, 2.

Гарячу воду ці будинки почнуть отримувати з 8 липня, а наразі там ще триває заміна теплової мережі.

Натомість ЛМКП «Львівтеплоенерго» від сьогодні планує відновити гарячу воду до всіх будинків у Галицькому районі, частині Личаківського і частині Шевченківського районів. Натомість ще тривають складні роботи на мережах від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна», а також на самих ТЕЦ, тому від цих об’єктів гарячу воду планують відновити з 27 червня. Йдеться про Сихівський, Франківський, частину Личаківського і частину Шевченківського районів.

Читайте також: У Львові розпочали гідравлічні випробування

Загалом, ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подає гарячу воду до 370 будинків – це будинки Залізничного району і частина будинків Шевченківського району міста. А ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає гарячу воду до 1106 будинків – це будинки у Галицькому, Личаківському, Сихівському, Франківському і більшій частині Шевченківського районів.

Нагадаємо, 23 травня у Львові розпочали гідравлічні випробування теплових мереж, які перебувають на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!