Від сьогодні львів’янам доступний 3G-інтернет. Як налаштувати

8269 0
Сьогодні, 13 березня, «МТС Україна» запускає послугу «3G Безліміт» для своїх абонентів. Мобільний Інтернет надаватиметься за технологією 3G UMTS.

 «3G Безліміт» надається на базі національного роумінгу в мережі ТриМоб на швидкостях до 7,2 Мбіт/сек. Мобільний Інтернет на 3G-швидкості буде коштувати від 1,7 гривень у день.

Замовити послугу можна за допомогою USSD запиту **888#. Для перевірки статусу необхідно відправити запит *888*1#, деактивувати послугу можна за допомогою команди *888*0#.

Читайте також: 11 громадських місць Львова з безкоштовним Wi-Fi

Для того щоб скористатися послугою, необхідно один раз виконати кілька простих кроків:

1. Переконатися в тому, що пристрій підтримує технологію 3G UMTS.
2. Включити в налаштуваннях телефону режим 3G – UMTS або 3G/2G (GSM/WCDMA) – Dual mode.
3. Активувати в налаштуваннях телефону передачу даних у роумінгу.
4. Вибрати вручну мережу ТриМоб. Залежно від моделі терміналу і SIM-карти ідентифікатор мережі може відображатися як «255-07», «Utel», «Ukrtelecom 3G», «Ukrtelecom 07» або «3Mob».

Перевірити доступність 3G можна за допомогою карти покриття.

Загалом 3G буде доступним у чотирьох тарифах: «Смартфон 0,25» (50 грн), «Смартфон 0,50» (90 грн), «Смартфон» (90 грн) і «Планшет» (70 грн).

Нагадаємо, що МТС наприкінці лютого виграла у тендері з видачі 3G-ліцензій. У загальній складності розігрувалося три лоти. Дві інші ліцензії дісталися "Київстару" і life :).

 

Джерело: Watcher


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!