Від сьогодні митний контроль у Краковці можна проходити цілодобово

4853 1
Із 27 лютого цього року відділ митного оформлення № 3 працюватиме цілодобово.
фото: shoppingpl.com

фото: shoppingpl.com

Такий принцип роботи запроваджено у вигляді експерименту, який діятиме до 27 травня 2017 року. За його підсумками буде ухвалено рішення щодо можливого продовження чи впровадження на постійній основі.

Як інформують у ДФС, причиною запровадження експерименту стало збільшення кількості зовнішньоекономічних операцій суб’єктів ЗЕД. Підприємці збільшують товарообіг, справно сплачують митні платежі та потребують комфортного ведення бізнесу, насамперед — оперативного митного оформлення товарів незалежно від дня тижня та пори доби.

Читайте також: З’явився новий сервіс для відслідковування черг на кордоні онлайн. Інструкція

Підрозділ, в якому запроваджено експеримент, розташований за адресою: Львівська область, Яворівський район, смт Краковець, вул. Вербицького, 48, безпосередньо біля пункту попуску «Краковець – Корчова».

«Таке розташування – це передусім мінімізація витрат на логістичні процедури, оптимізація та оперативність митного оформлення товарів суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності. Окрім того, тут державні органи контролю працюють за принципом «єдиного офісу», площа приміщень достатня для роботи митних брокерів, банківських установ, закладів харчування, розташування складських приміщень, місць для відпочинку водіїв транспортних засобів», – йдеться у повідомленні.

Керівництво митниці очікує, що це дозволить, зокрема, залучити додаткові інвестиції та надходження від митних платежів на ремонт доріг Львівщини. 


Читайте також:
16 Червня, 2019 16:30
Василь Сміттям завалено! Дихнути нема чим! Обличчя держави. Де відповідальні, чому ще не звільнені!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!