Від сьогодні на Львівщині зростає вартість проїзду в приміських і міжміських автобусах

9984 0
Від сьогодні, 16 січня, проїзд маршрутами міжміського сполучення коштуватиме на 10-12 % дорожче. Щодо підвищення тарифів у Львові проведуть громадські слухання.
Фото: vorobus.com

Фото: vorobus.com

З 11-го січня до 14 січня у Львові тривали громадські обговорення нової вартості проїзду автобусах приміського і міжміського сполучення, які організовують районні державні адміністрації.

Відтак, з 16 січня мінімальна вартість проїзду між містами Львівської області становитиме 5,00 гривень. Вартість одного пасажиро-кілометра 0,52 -0,53 гривні з врахуванням ПДВ (20%) та страхового збору (3%). На приміських автобусних маршрутах тариф встановлять для кожного району окремо. Таке рішення прийняли на підставі постанови Кабінету Міністрів України №240, - інформує прес-служба Асоціації перевізників Львівщини

Читайте також: У Львові назвали причини транспортного колапсу на Різдво

Асоціація перевізників Львівщини також розповсюджує розрахунок тарифу, який проведено на основі затвердженої наказом Мінтрансу України № 1175 методики.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!