Від сьогодні проїзд у львівських маршрутках коштує 4 гривні

3675 0
Від сьогодні, 15 травня, вартість проїзду у львівських маршрутках дорожчає до 4 гривень. Окрім того, знімаються часові обмеження на безкоштовний проїзд для пільгових категорій.
фото: live.ck.ua; korupciya.com; lwr.com.ua

фото: live.ck.ua; korupciya.com; lwr.com.ua

Сьогодні львів’яни вже змушені платити за проїзд у маршрутках 4 гривні. Рішення уряду про скасування державного та муніципального регулювання тарифів на міські пасажирські перевезення дозволило львівським перевізникам підвищити вартість проїзду в міських маршрутках. Тож 8 травня виконком Львова прийняв рішення про підвищення тарифу на проїзд, яке входить в дії від сьогодні.

Читайте також: Думки Твого міста: чи готові львів’яни платити за проїзд більше?

Окрім того, це рішення знімає обмеження із пільговиків, яке дозволяло пільговим категоріям користуватись безоплатним правом на проїзд тільки з 10:00 до 16:00.

Як раніше повідомили в прес-службі Львівської міськради, Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України погодило коригування тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті. Зокрема, у їх листі зазначено, що перегляд рівня тарифів повинен здійснюватись, в тому числі у разі зміни вартості палива більше, ніж на 10%.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!