Від сьогодні у Львові на ремонт закривають вулицю Мечникова. Схема

2859 0
Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, сьогодні, 14 грудня, на ремонт закривають вул. Мечникова на ділянці від вул. Пекарської до вул. Шімзерів. Як зазначають у підрядній організації «Онур», роботи з реконструкції вулиці необхідно розпочинати саме зараз, адже мова йде про виконання робіт з будівництва каналізаційного колектора діаметром 2 м, який залягає на глибині до 9 м. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: knews.kg

фото: knews.kg

Такі роботи можна виконувати у зимовий період і це дозволить вже весною, після розмерзання ґрунту, приступити до влаштування дорожнього одягу та трамвайних плит. Роботи з будівництва інженерних мереж буде виконувати субпідрядна спеціалізована компанія «Концерн Київпідземшляхбуд».

За інформацією головного інженера ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Коваліва, на час виконання ремонтних робіт трамваї №7 курсуватимуть на вул. Пасічну.  Загалом, вул. Мечникова ремонтуватимуть на ділянці від вул. Личаківської до вул. Пекарської. Замовник - департамент житлового господарства та інфраструктури. Генпідрядна організації – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!