Від сьогодні у Львові перекрили рух на перехресті Пекарської – Тершаковців – Чехова

1301 0
Відкрити вулицю планують 1 вересня.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Починаючи від сьогодні, 20 серпня, на перехресті вул. Пекарської – вул. Тершаковців – вул. Чехова буде перекрито рух транспорту. Роботи проводять в межах реконструкції вулиці Пекарської. Їх здійснює підрядна організація ТзОВ «Вельт-Капітал».

«Досі перехрестя вул. Пекарська – вул. Тершаковців – вул. Чехова для зручності мешканців було відкрите для руху транспорту. Тепер необхідно з’єднати усі комунікації, тому його перекриють для руху транспорту, щоб провести необхідні роботи. Передбачаємо, що роботи триватимуть 10 днів», – каже речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль,

Відкрити вулицю мають 1 вересня, однак підрядник може зробити це й швидше.

Читайте також: Простір раціоналізують. Як зміниться вулиця Пекарська після реконструкції

Нагадаємо, проєкт реконструкції Пекарської, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», передбачає капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об’єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку.

Велодоріжка на вул. Пекарській стане частиною загальної веломережі міста, завдяки якій поєднають велосипедним рухом мікрорайон «Майорівка» з центром містаВартість робіт – 109,4 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!