Від сьогодні у Львові стартує IT Arena

3788 0
Цьогоріч під час шостої IT Arena говоритимуть про життя у світі фейків та штучного інтелекту.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Від сьогодні, 27 вересня, на стадіоні «Арена Львів» стартує найбільша техподія України IT Arena 2019. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Вона збере 4000 відвідувачів і майже сотню спікерів і триватиме протягом трьох днів, до 29 вересня. Серед спікерів – преставники компанії Spotify, Microsoft, Mercedes-Benz, Zalando, IBM тощо.

Офіційна мова конференції — англійська. На події також будуть присутні україномовні представники IT компаній та українські стартапи.

Читайте також: До Львова приїде власник фейкового ресторану, який TripAdvisor назвав найкращим у Лондоні

Цьогоріч під час шостої IT Arena говоритимуть про життя у світі фейків та штучного інтелекту, про світ міксованої реальності, технологічні рішення, які рятують життя або йому ж і загрожують. Про те, як неймовірні ідеї стали реальністю на ІТ Аrena розкажуть головні спікери – творець успішних фейків Уба Батлер та румунський бізнесмен Даніел Дінес.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!