Політична реклама

Від сьогодні українці платитимуть на 3% більше при купівлі авто

1048 0
28 червня вступає в силу Закон «Про внесення змін в статтю 1 Закону України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування», інформує прес-служба парламенту.

Згідно з законом, платниками збору на обов’язкове пенсійне страхування є підприємства, установи та організації, а також фізособи, які набувають права власності на легкові автомобілі, крім випадків забезпечення автомобілями інвалідів і спадкування автівок.

Юридичні і фізичні особи при відчуженні легкових автомобілів сплачують збір на обов’язкове державне пенсійне страхування в розмірі 3 % від вартості автомобіля, а в разі придбання нерухомості – 1% від вартості майна.

Вказані кошти зараховуються в спеціальний фонд держбюджету і потім направляються в бюджет Пенсійного фонду на пенсійні виплати, які здійснюються за рахунок бюджетних коштів.

Джерело: Вголос

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!