Від сьогодні зі Львова до Брюховичів курсуватиме святковий ретро-потяг

4684 0
Квитки для поїздки ретро-потягом можна придбати в окремій касі приміського касового залу Львівського головного вокзалу.
фото: Львівська залізниця/Facebook

фото: Львівська залізниця/Facebook

Традиційно на початку січня регіональна філія «Львівська залізниця» організовує для дітей і дорослих пізнавально-розважальні поїздки ретро-поїздом у складі паровоза серії Ер № 797-86 та двох пасажирських вагонів. Сьогодні, 1 січня святковий потяг розпочинає курсувати за маршрутом Львів – Брюховичі – Львів.

Читайте також: На Різдво до Гаю. Музей народної архітектури та побуту у Львові запрошує на святкування

Ретро-поїзд здійснить поїздки 1, 2, 3, а також 8 і 9 січня. Він вирушатиме зі східної сторони першого перону Львівського вокзалу о 12:35 та 15:00 і прибуватиме в Брюховичі о 13:00 та 15:25, відповідно. У зворотному напрямку паротяг відправлятиметься о 14:00 та 16:25 і прибуватиме до Львова о 14:25 та 16:50.

Квитки на подорож святковим ретро-поїздом можна придбати в окремій касі приміського касового залу Львівського головного вокзалу. Вартість для дорослих – 54 грн, а для дітей – 40,49 грн.

Читайте також: Гід різдвяним Львовом. Головні святкові локації

Крім того, охочі дізнатися більше про історію залізничного транспорту можуть відвідати музей ретро-потягів на приміському залізничному вокзалі Львова, що на вул. Городоцькій, 112, або музей історії Львівської залізниці у Палаці науки й техніки на вул. Федьковича, 54-56.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!