Від вулиці Зеленої до Сихівського кладовища у Львові ремонтують дорогу

2609 0
Учора, 4 серпня, у Львові розпочалися ремонтні роботи на ділянці від вулиці Зеленої до Сихівського кладовища. Рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Дорожники розпочали роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону  на автомобільній дорозі  Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів  км 436+433 – км 439+433 Львівської області, а саме – вулиця Зелена – Сихівське кладовище.

Дивіться також: Як виглядає трамвайна колія на Сихів із висоти пташиного польоту. Відео

При сприятливих погодних умовах на даній ділянці дорожники планують завершити роботи з влаштування вирівнюю чого шару асфальтобетону до кінця поточного тижня. Роботи виконує компанія ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі, – інформує Служба автомобільних доріг Львівщини.

Читайте також: Де у Львові з'явилися нові велодоріжки

На ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін у травні виділив 200 млн. грн. Кошти на проведення ремонту автодороги передбачено Постановою КМУ №  323 від 25.05.2015 «Про затвердження порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства  областей української частини Карпатського євро регіону (зокрема доріг Мукачеве – Львів, Татарів – Кам’янець-Подільський. Стрий – Мамалига)».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!