Від завтра деякі регіональні потяги у Львові відправлятимуться від приміського вокзалу

4124 0
Зміни руху пов’язані з реконструкцією площі Двірцевої.
ілюстративне фото: Новое время

ілюстративне фото: Новое время

Із 31 березня регіональні поїзди №829/830 Львів – Ужгород – Львів та №701/702 Львів – Чернівці – Львів прибуватимуть та відправлятимуться від приміського вокзалу Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

Зупинки перенесли через тривалу реконструкцію площі Двірцевої та розвантаження головного залізничного вокзалу Львова. Враховуючи зміни, поїзд Ужгород – Львів відправлятиметься з Ужгорода о 05:13 та прибуватиме до Львова о 10:57.

Читайте також: Укрзалізниця призначила додаткові потяги зі Львова на великодні і травневі вихідні

Львівська залізниця просить урахувати зміни під час планування подорожей. Додамо, що сьогодні вночі українці перейдуть на літній час, а усі поїзди Укрзалізниці курсуватимуть із урахуванням переведення часу на годину вперед. Довідкову інформацію про розклад руху поїздів на приміському вокзалі можна дізнатися за телефоном 226-10-06.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!