Від завтра на Львівщині обмежать рух однією із автодоріг. Схема об'їзду

7396 0
Стартує капітальний ремонт мостового переходу через річку Рата.
Фото умовне

Фото умовне

Від завтра, 5 вересня, на Львівщині обмежать рух автошляхом Р-15 у Великих Мостах. Причиною є  капітальний ремонт мостового переходу через річку Рата.

Джерело: ЛОВА

«Міст є частиною автомобільної дороги державного значення Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква у Великих Мостах. Рух автошляхом обмежать у вівторок, 5 вересня – з 14:00. Легковий транспорт зможе обʼїжджати ділянку місцевомим маршрутом – вулицею Старомостівською та ділянкою дороги О140601 Рава-Руська-Гайок», – йдеться у повідомленні.

Для вантажного транспорту передбачили інший маршрут: шляхом О-141604 Червоноград-Перетоки – Т-14-10 Броди-Червоноград – Н-17 Львів-Радехів-Луцьк – Р-84 Бібрка - Кам’янка-Бузька - Жовква - Городок - Миколаїв - Жидачів - Калуш – Бурштин. Завершити ремонт моста планують наприкінці цієї осені.

Нагадаємо, що на вул. Академіка Підстригача, з 28 серпня до 1 жовтня, ділянку від вул. Наукова до будинку №2 перекрили для руху транспорту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!