Від завтра частину просп. Свободи у Львові закриють для транспорту

2213 0
Завтра стартують роботи з реконструкції проспекту Свободи – на ділянці від вулиці Академіка В.Гнатюка до вулиці М.Вороного. Непроїзним для транспорту він буде орієнтовно до 1 жовтня. Про це повідомляють в управлінні інженерного господарства ЛМР.
фото: lvivforyou.com, dnepr.info, ngs22

фото: lvivforyou.com, dnepr.info, ngs22

Реконструкція передбачатиме відновлення дорожнього покриття в бруківці, облаштування в’їздів з мозаїчного каменю, ремонт тротуарів із влаштуванням гранітної плитки, влаштування на півкуль, у кількості 247 шт, велодоріжок, протяжністю у 444 кв м, та дренажу. Також тут планують перевлаштувати оглядовий колодязь та влаштувати «глухі» колодязі на існуючому колекторі, перевлаштувати каналізаційні випуски будинків із влаштуванням проміжних колодязів перед підключенням. Окрім того, буде проведено заміну всіх дощоприймальних колодязів із гідрозатворами і декоративних опор зовнішнього освітлення, встановлено делінізатор та здійснено незначне пониження поздовжнього профілю на перехресті з вул. Коперніка. Про рух транспорту на час виконання робіт буде повідомлено додатково.

Читайте також: Проспект Свободи у Львові почнуть ремонтувати наприкінці серпня

Найближчим часом також планують провести реконструкцію вул. Сихівської та просп. Червоної Калини, а також розпочати ремонтні роботи на вул. Мечникова і прокладання велодоріжок у мікрорайоні Рясне-1 та на пр. Чорновола.

Опублікувала Наталія Середюк

            


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!