Відбіркові матчі збірної України на Чемпіонат світу перенесуть зі Львова

1506 0
Рішення Української асоціації футболу відмовитись від проведення матчів національної збірної проти Фінляндії та Казахстану у Львові зумовила складна епідситуаця, яка склалася упродовж останніх днів.
Фото: find-way.com.ua

Фото: find-way.com.ua

Відбіркові матчі національної збірної України на Чемпіонат світу 2022, які попередньо були заплановані на 28 та 31 березня на стадіоні «Арена Львів», перенесуть на НСК «Олімпійський». Про це повідомляє управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Рішення Української асоціації футболу відмовитись від проведення матчів національної збірної проти Фінляндії та Казахстану у Львові зумовлене складною епідеміологічною ситуацією, яка склалася упродовж останніх днів. Лише за останню добу в області діагноз Covid-19 підтвердили 1 065 особам.

Читайте також: Арену Львів хочуть перейменувати на стадіон імені Степана Бандери

Додамо, для національної збірної відбір розпочнеться поєдинком проти Франції на виїзді, а завершиться двома іграми з Боснією і Герцеговиною. Матчі групового етапу кваліфікації пройдуть з 24 березня по 16 листопада 2021 року.

Нагадаємо, що депутати Львівської обласної ради від «Європейської солідарності» ініціювали звернення до Кабінету міністрів України та Міністерства молоді та спорту України про присвоєння стадіону «Арена Львів» імені Степана Бандери

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!