У Львові немає світла через ремонт

4023 1
Сьогодні у центрі міста немає світла у зв’язку із плановими ремонтними роботами. Про це повідомляють на сайті ПАТ «Львівобленерго» і обіцяють відновили електропостачання вже до 17.00.
фото: presov.dnes24.sk

фото: presov.dnes24.sk

На сайті компанії попереджують, що планове відключення, пов'язане з виконанням ремонтних робіт триватиме сьогодні в центральній частині міста із 8:00 до 17:00. На сьогодні відключення світла заплановано також у смт. Брюховичі на вул. Курортній та вул. Смолистій.

Завтра у зв’язку із плановими ремонтними роботами світло вимикатимуть у Львові на вул. Личаківській, Чехова, Смольського, Різбярській, Вітвера та у Брюховичах на вул. Арктичній, Долинній, Листяний Проїзд, Незалежності України, Кліматичній.

Нагадаємо, як повідомляло вчора tvoemisto.tv, за словами керівника відділу корпоративних зв'язків ПАТ «Львівобленерго» Галина Єлісеєнко, наразі світло вимикати не будуть, оскільки таких вказівок з Києва немає. 


Читайте також:
3 Лютого, 2015 09:31
Львів`янин Якого чорта ви повідомляєте про відключення в день відключення а не завчасно?!!!! [***]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!