Політична реклама

Відтепер авіарейси можна шукати і бронювати через Google

1257 0
Компанія Google перезапустила свій сервіс, за допомогою якого можна шукати та бронювати авіаквитки у будь-яке місце світу.

Пошуковик Flight Search, автоматично визначатиме потрібні рейси за введеними параметрами, повідомляє Watcher. Cервіс має дуже детальні налаштування, серед яких тривалість рейсу, ціна, кількість пересадок, авіакомпанія, пріоритетні міста та багато іншого.

До цього часу пошуковик працював лише в тестовому режимі і не мав таких детальних налаштувань польоту, як тепер.

Хоча в більшості сервісів, що бронюють квитки на літаки, пошук потрібних рейсів займає до хвилини, дані в Google Flight Search оновлюються майже миттєво, що є вагомою перевагою.

Окрім того, в режимі розгорнутої карти можна побачити, подорож в які міста обійдеться вам найдешевше. Єдиний недолік для українських користувачів – це те, що замовити рейси з України безпосередньо на сайті пошуку не вдасться, тому поки що він працюватиме для українців лише як пошуковик.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!