Політична реклама

Відтепер львів'яни можуть дивитись телебачення у форматі HDTV

1362 0
ВОЛЯ, провідний український провайдер кабельного телебачення й Інтернету, 2 квітня оголосила про офіційний запуск телебачення у форматі високої чіткості (HDTV) у Львові, Харкові, Полтаві, Сумах, Дніпропетровську та Севастополі. З урахуванням Києва абоненти ВОЛІ вже семи міст України можуть користуватися всіма перевагами новітнього телевізійного стандарту.

Пакет «ВОЛЯ HD» у цих містах включатиме такі канали: National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Viasat History HD/ Viasat Nature HD, Outdoor Channel HD, Travel Channel HD, MyZen.TV HD, Fashion One HD, «HD Тоніс», а також «Футбол HD», який буде запущено одночасно зі стартом чемпіонату Євро-2012.

 

Будь-який новий або ж нинішній абонент ВОЛІ в цих семи містах з квітня до кінця травня 2012 року зможе підписатися на пакет «ВОЛЯ HD» й користуватися ним до 3 місяців без додаткової плати.

 

У межах програми лояльності у перерахованих містах усім своїм абонентам цифрового телебачення, у яких вже є необхідне для прийому HD-каналів обладнання (САМ-модулі), ВОЛЯ також відкриває промо-перегляд пакета «ВОЛЯ HD» до кінця травня 2012 року. Це дасть змогу максимальній кількості користувачів компанії оцінити переваги новітньої технології високої чіткості.

 

Постійна вартість пакета «ВОЛЯ HD» становить 40 грн/міс. Замовити його можна на додаток до будь-якого цифрового пакета починаючи з базового «Україна і світ».

 

Щоб дивитися телеканали з HD-якістю, потрібні сучасний телевізор із підтримкою MPEG-4 і HD-формату із вбудованим ТВ-тюнером стандарту DVB-C, придбаний у компанії ВОЛЯ CAM-модуль умовного доступу й карточка умовного доступу. Вартість CAM-модуля − 299 грн.

 

Також із середини квітня абоненти, які підключать пакет «ВОЛЯ HD», зможуть узяти в користування нові HD-тюнери. Для абонентів, які виберуть послугу «ТБ + Інтернет», вартість користування обладнанням становитиме 10 грн/міс. А для тих, хто підключить тільки телебачення, − 19,90 грн/міс.

 

Із квітня на національному телебаченні починається всеукраїнська промо-кампанія «ВОЛЯ HD». Замовити пакет «ВОЛЯ HD» можна подзвонивши за єдиним всеукраїнським номером 0-800-212-800.

 

Нагадаємо, що до кінця 2012 року ВОЛЯ запропонує телебачення високої чіткості ще в семи містах країни, і кількість міст, де абоненти зможуть користуватися всіма перевагами HDTV, сягне 14.

 

Побачити усі переваги телебачення нового формату для львів'ян Ви зможете також завтра у відеосюжеті журналістів порталу "Твоє місто".

 

Довідка про компанію

 

ВОЛЯ є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером, що надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає: інформацію й розваги – доступ до телепрограм і відео-на-замовлення; комунікації – високошвидкісний доступ до Інтернету, комп'ютерний і голосовий зв'язок, а також послуги найбільшого в Україні дата-центру.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!