Відтепер у Львові виготовлятимуть запчастини до танків, які раніше постачали з Росії

2003 0
Фахівці Львівського бронетанкового заводу навчилися самі виготовляти запчастини до танків російського виробництва, щоб не залежати від постачання з Росії.

Львівський бронетанковий спеціалізується на ремонті танків Т-72 та броньованої спецтехніки на його базі. Але ця модифікація повністю російського виробництва, тому львів’яни самі освоїли виготовлення всіх запасних частин. На заводі також виготовляють протикумулятивні захисні екрани для броньованої техніки і доставляють їх за призначенням, а мобільні ремонтні бригади їх вже монтують на техніці.

Про це розповів директор Львівського бронетанкового заводу Олександр Остапець, інформує прес-служба Міністерства оборони України.

«Боротьба з тероризмом на сході України змушує нас освоювати нові профілі виробництва. Ми запропонували оборонному відомству свої послуги у ремонті БТР-80. Взяли на пробу 4 одиниці. І цей пілотний проект нам вдався. Два відремонтованих БТРа вже готові до відправлення у війська. Ще два за кілька днів проходитимуть післяремонтні випробування», — зазначив Олександр Остапець.

Також, як інформувало tvoemisto.tv на заводі починають виготовлення першого зразка легкого БТР-Б «Дозор» за проектом харківських конструкторів, який вже через місяць вийде з цехів підприємства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!