Відзавтра Укрзалізниця запускає новий потяг Інтерсіті+ зі Львова

17945 0
Поїзд розпочне курсувати відзавтра, 9 липня.
Фото: uz.gov.ua

Фото: uz.gov.ua

Укрзалізниця запускає поїзд Інтерсіті+ №743/744 Дарниця – Львів, який розпочинає курсувати вже відзавтра, 9 липня. Про це повідомили у Telegram-каналі УЗ.

Потяг вирушатиме з Дарниці по четвергах та суботах о 12:27 та прибуватиме до Львова о 22:03. У зворотному напрямку, зі Львова поїзд відправлятиметься по п’ятницях та неділях о 07:08 і прибуватиме до Дарниці о 16:08 . Він зупинятиметься на станціях Київ-Пасажирський, Святошин, Коростень та Дубно. На маршруті курсує швидкісний поїзд Hyundai Rotem.

Квитки вже доступні для придбання у касах вокзалів, у чат-боті Укрзалізниці у Viber, Telegram, Apple Messages, Facebook Messenger та на сайті.

Додамо також, що з 26 липня Укрзалізниця подовжує маршрут поїзда №3/4 Запоріжжя – Львів до Ужгорода. Зокрема, потяг вирушатиме по парних числах із Запоріжжя о 15:03 год і прибуватиме до Ужгорода о 15:27 год наступного дня. У зворотному напрямку, з Ужгорода, поїзд вирушатиме по парних числах об 11:35 год і прибуватиме до Запоріжжя о 12:21 год.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!