Наслідки негоди. У Львові сильний вітер повалив дерева

5767 0
Підтоплень не зафіксували.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У вівторок ввечері, 30 серпня, у Львові була гроза із поривами сильного вітру. У місті зафіксували 6 повалених дерев і 5 зламаних великих гілок. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Зокрема, три дерева повалило у Шевченківському районі і по одному дереву у Сихівському, Личаківському і Галицькому районах. Також було зламано 5 великих гілок. У пресслужбі уточнили, що всі дерева розкрижені, перекритих доріг немає, весь громадський транспорт курсує у звичному режимі. Проте вчора ввечері була тимчасова зупинка руху кількох трамваїв, через відсутність електрики. Але до 10 хв електроживлення відновили.

Також знеструмлення зафіксували у Шевченківському і Сихівському районах, Рудно, Брюховичі, Білогорща, обрив дротів вуличного освітлення зафіксували лише у Личаківському районі.

Читайте також: У Львові випала чотириденна норма опадів. Які наслідки негоди

За даними Львівводоканалу, від електроенергії були відключені насосні станція Карачинів, Добростанів, Сихів. Та вже о 23:30 год подачу електрики відновили. Поки не було електроенергії насосні станції працювали на дизельгенераторах.

Нагадаємо, що на сьогодні у Львові також прогнозують сильні дощі, град та сильні шквали.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!