Військова прокуратура на Львівщині затримала прикордонника, який застрелив свого колегу. Доповнено

7859 1
Солдату загрожує до 15 років ув'язнення за умисне вбивство.
Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ

На Львівщині затримали солдата прикордонних військ, який застрелив 35-річного старшину. Про це Tvoemisto.tv повідомили у військовій прокуратурі Львівської області.

Інцидент стався 18 березня о 12:48. На території військового містечка Сянки Мостиського прикордонного загону на Турківщині солдат строкової служби, який був у наряді, вистрілив у 35-річного старшину. Після цього він ще наніс удари в різні частини тіла потерпілого. Від отриманих травм військовослужбовець помер дорогою до лікарні.

Військова прокуратура взяла під варту солдата і вже завтра готується оголосити йому про підозру. Відтак, протягом 72 годин йому мають обрати запобіжний захід. Солдату загрожує від семи до 15 років ув'язнення за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Доповнено.

Як розповів під час прес-конференції 19 березня військовий прокурор Львівського гарнізону Віталій Горпинич, 21-річний солдат родом зі Львова, до армії потрапив у листопаді 2018 року,повідомляє Zaxid.net. На кордоні він перебував з січня. За словами очевидців, солдат підійшов до 35-річного прапорщика зі спини та вистрілів у грудну клітку з автомата Калашникова. Поранений встояв на ногах, проте солдат вдарив його прикладом по голові, після чого став бити ногами. Його зупинили інші військовослужбовці. Солдату додатково проведуть психіатричну експертизу, щоб перевірити його осудність.

19 березня солдата взяли під варту на два місяці без права внесення застави.


Читайте також:
19 Березня, 2019 08:10
666 ... от прочитав і так "гарно" на душі стало ... така ваша "праця" чи потрібна вона людям ? ... чи вже зовсім перестали бути українцями і вихрестились в отих гей-ропейців ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!