Військові білорусі заявили, що нібито збили українську ракету

1127 0
Її уламки виявлено на сільськогосподарському полі в районі села Горбаха Іванівського району Брестської області
Фото: Belta

Фото: Belta

Міністерство оборони білорусі повідомило, що протиповітряна оборона країни збила українську ракету з ЗРК С-300.

Джерело: Європейська правда

Сьогодні, 29 грудня, біля 10-ї години силами військ протиповітряної оборони було уражено повітряну ціль. Її уламки виявлено на сільськогосподарському полі в районі села Горбаха Іванівського району Брестської області. Відомо, що під час перевірки попередньо встановлено, що «уламки належать зенітній керованій ракеті С-300, випущеній з території України». Білоруські військові пообіцяли розказати деталі найближчим часом.

Нагадаємо, 29 грудня вранці росія здійснила пуски крилатих ракет повітряного та морського базування, зенітних керованих ракет до ЗРК С-300 по об’єктах енергетичної інфраструктури нашої країни. Протиповітряна оборона знищила 54 російські крилаті ракети з 69 запущених ворогом. По Львівській області росіяни випустили 6 ракет, з них –  4 збили сили ППО. Є два попадання в електропідстанцію. 

Антоніна Костик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!