Військові за останню добу знищили «крилату» ракету, гелікоптер і три російські винищувачі

2301 0
«Крилату» ракету перехопили ракетою з українського винищувача, а за словами росії, наші винищувачі «давно знищені».
Фото: Повітряні сили ЗСУ/Facebook

Фото: Повітряні сили ЗСУ/Facebook

7 березня українські війська збили три російські винищувачі, один гелікоптер і знищили «крилату» ракету. Про це повідомило Командування Повітряних Сил ЗСУ у Facebook

«Крилата» ракета була перехоплена ракетою, випущеною з українського винищувача. Зазначається, що мова йде про ті винищувачі, «які, за заявами російського військового керівництва, давно всі знищені». 

Крім того, що стосується російських винищувачів та гелікоптера, то один із них на Харківщині збив військовослужбовець Нацгвардії, решта два – під Києвом, збиті зенітним ракетним підрозділом та винищувачем авіації Повітряних Сил ЗСУ.

Читайте також: Російські окупанти нанесли авіаудар по центральній площі Харкова. Відео 

Нагадаємо, що Між Харковом та Сумами формувалося величезне угруповання військ Росії, яке мало йти на Київ. Його більше немає, заявив в ефірі марафону українського каналу радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Арестович додав, що оперативні можливості РФ дуже далекі від масованих бомбардувань і фінальних штурмів, якщо не штурмів взагалі. За його словами, за останню добу російські війська практично не просунулися: на Харківщині їх вибили з Чугуєва, б'ють їх під Миколаєвом, під Києвом їх накривають артилерією – за 10 днів війська РФ не пройшли маленькі передмістя, Бучу та Гостомель.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!