Військовослужбовець зі Львівщини переміг в «Голосі країни». Відео

10106 0
Михайло Панчишин переміг із власною піснею «Невідомий солдат», яку присвятив своїм побратимам.
Скриншот з відео

Скриншот з відео

25-річний воїн ЗСУ Михайло Панчишин став переможцем 13-го сезону «Голосу країни». Суперфінал пісенного шоу відбувся в Варшаві. Про це стало відомо з прямого ефіру «1+1».

Суперфінал пройшов у три етапи. У першому вісім фіналістів заспівали нові пісні, які вони ще не виконували у проєкті. Михайло Панчишин виконав легендарний хіт Фредді Мерк’юрі «Show must go on». У наступному етапі він разом з Артемом Пивоваровим виконали патріотичний «Маніфест. Жовто-блакитне серце» авторства Пивоварова.

У фінальному змаганні вокалісти вийшли на сцену з піснями, які виконували на «сліпих» прослуховуваннях. Михайло Панчишин ‒ з власною піснею «Невідомий солдат», яку присвятив своїм побратимам.

 

Що про нього відомо

Чоловік родом з Рудок, що на Самбірщині. До повномасштабного російського вторгнення Михайло Панчишин займався співом. Він також був солістом гурту Ptashkin та переможцем талант-шоу «X-Фактор» у 2017 році.

Читайте також: Львів'янка Оксана Муха виграла у шоу «Голос країни». Відео

З березня 2022 року львів'янин вирішив заступити на захист України. Він брав активну участь у звільненні Київської області та в обороні Бахмута. Зараз його визнали непридатним до військової служби через проблеми зі здоров'ям.

Наталія Вареник

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!