Військовий ліцей, який відкрили на Львівщині, отримав ліцензію

3764 0
Наразі ліцензований обсяг становить 400 осіб.
Фото: Армія Inform

Фото: Армія Inform

Військовому ліцею Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що розташований у Червонограді, 19 липня видали ліцензію на провадження освітньої діяльності. Про це стало відомо з розпорядження голови Львівської ОВА Максима Козицького.

Наразі ліцей отримав ліцензований обсяг на навчання 400 осіб.

Читайте також: Випускникам ліцею імені Героїв Крут у Львові вручили атестати. Фото 

Нагадаємо, що у Червонограді на Львівщині 1 липня відкрили військовий ліцей Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Він надає повну загальну середню освіту та забезпечує поглиблену допрофесійну підготовку військового спрямування для подальшого навчання у вищих військових навчальних закладах України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!