Влада Києва відхилила петицію проти забудови схилу на Позняках

1956 0
Петиція набрала необхідні 6000 голосів, але міська влада її відхилила
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Влада Києва розглянула петицію проти забудови схилу на Позняках і прийняла рішення відхилити її. Про це йдеться у відповіді секретаря Київради Володимира Бондаренка, опублікованій на сайті електронних петицій.

Автори петиції просили заборонити будівництво торгового центру на схилі, натомість територію облаштувати, зробити там паркову зону, щоб це було пам'ятним місцем для місцевих жителів, аргументувавши тим, що торгових центрів на Позняках більш ніж достатньо.

Читайте також: Київрада відхилила петицію проти забудови Вознесенських печер

У відповіді секретаря Київради йдеться про те, що зазначені земельні ділянки були передані в оренду підприємству "Ново-Комерцбуд" і забудовник має законне право звести там ТЦ, офісну будівлю або заклад громадського харчування. Підстав для розірвання договорів оренди на цю землю у КМДА не вбачають.

За даними порталу YouControl, компанія "Ново-Комерцбуд" була створена понад 15 років тому. Керує нею Володимир Коломієць, кінцевими бенефіціарами є Нела Манукян та Світлана Лозінченко. Також повідомляється, що фірма входить до орбіти родини Адамовських. Основними напрямками діяльності їхніх компаній є комерційна нерухомість, рітейл та IT. Головні активи групи: столичний ТРЦ ART Mall, група компаній Infomir, що спеціалізується на розробці, проєктуванні, виробництві та супроводі обладнання та клієнтських пристроїв для послуг IPTV, OTT та VоD.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!