Власника МАФу на Чорновола оштрафували за незаконне розширення

2560 0
Підприємець самовільно захопив площу тротуару.
google maps

google maps

Власника МАФу на проспекті Чорновола, 57 оштрафували за незаконне розширення та відсутність проєкту. Він самовільно почав розширювати площу кіоску з 56 кв. м до 120 кв. м. Про це на сторінці у Фейсбуку повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Державна архітектурно-будівельна інспекція двійчі накладала штаф: спершу за відсутність дозволів на роботи, потім – за відсутність проєкту, за яким проводять роботи. Оскільки роботи веде фізична особа, то розмір штрафу становив 850 грн і 8 тис. грн відповідно.

«Сьогодні, 4 грудня, власник МАФу (ТОВ "Західуніверсал плюс") на виїзну нараду не прийшов. Роботи на об’єкті теж не проводять. Проте, якщо працівники продовжать роботи завтра, ДАБІ, згідно з законом, знову буде накладати штраф за відсутність будь-яких документів на роботи», – йдеться в повідомленні. 

Також власника попередили, що конструкцію та огорожу необхідно демонтувати.  



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!