Внаслідок ДТП біля Львова постраждало немовля

2524 0
Загалом травмовані четверо осіб.
Фото умовне

Фото умовне

У місті Радехів, що біля Львоа, сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії травмовано четверо осіб, серед яких неповнолітній та немовля.

Джерело: Поліція Львівської області

Як встановили правоохоронці, зіткнулися автомобілі «Audi Q5» та  «Skoda Fabia». Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів водій «Skoda Fabia» та троє його пасажирів: 25-річна жінка, 17-річний юнак та двомісячний хлопчик, усі – мешканці Радехова.

Читайте також: У Львові на пішохідному переході збили чоловіка. Його госпіталізували

Слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що у селі Завадівска Самбірського району 17 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода. Нетверезий водій мотоцикла наїхав на неповнолітню велосипедистку.

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!