Внаслідок ДТП у Львові, в автівці затиснуло 71-річну водійку

3946 0
Рятувальники вивільнили жінку із деформованого авто.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У Львові на вулиці Науковій сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії, у автомобілі затиснуло 71-річну водійку. 

Джерело: ДСНС у Львівській області

Відбулось зіткнення двох автомобілів «AUDI А4» та «Renault Kаngoo». Як з'ясувалось, у деформованій автівці «Renault Kаngoo» перебуває затиснута 71-літня водійка. За допомогою аварійно-рятувального обладнання рятувальники деблокували потерпілу та передали медикам.

«Літню жінку з травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано у КНП «8-а міська клінічна лікарня м. Львова». 20-літнього водія «AUDI А4» теж було госпіталізовано у цей самий медичний заклад з травмами легкого ступеня важкості. Водночас, з метою запобігання загоряння, рятувальники відключили акумуляторні батареї на транспортних засобах», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові унаслідок ДТП травмований мотоцикліст

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у Львові сталася ДТП, в якій постраждав хлопчик. Автомобіль збив його на пішохідному переході. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!