Внаслідок негоди на Київщині без світла залишились деякі населені пункти

736 0
У військовій адміністрації закликають під час негоди дотримуватись правил безпеки.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Через шквальний вітер та зливу, що пройшли вночі 20 вересня та вранці 21 вересня, в Київській області було знеструмлено 31 повітряну лінію та 454 трансформаторних підстанцій. Енергетики продовжують ліквідацію наслідків негоди. Про це повідомляють у Київській обласній військовій адміністрації. 

«Без світла залишилися 32 населених пункти повністю та 37 – частково. На ранок аварійно-відновлювальні бригади вже повернули світло в 17 населених пунктів області, що знеструмлювалися повністю, та в 21 – частково. Також відремонтували 294 трансформаторні підстанції та 18 повітряних ліній», – пояснюють там. 

Читайте також: ЗСУ знищили вже понад 55 тисяч окупантів 

У військовій адміністрації закликають під час негоди дотримуватись правил безпеки – не наближатись до обірваних ліній та оперативно повідомляти відповідні служби про пошкодження електромереж.

Нагадаємо, готовність Київської області до зимового періоду станом на сьогодні становить 83%. За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, опалювальний сезон цьогоріч буде нелегкий.

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!