Внаслідок ракетного удару по Золочівщині у майже 20 оселях позривало дахи

3327 0
Дехто з місцевих має легкі ушкодження.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

Сьогодні, 9 березня, близько 4 години ранку російські ракети влучили у два житлові будинки у селі Велика Вільшаниця. Внаслідок удару повністю зруйновано два будинки, ще один  – частково. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Окрім того, внаслідок падіння ракети майже у 20 оселях позривало дахи, вибиті вікна. Дехто з місцевих має легкі ушкодження. Постраждалих у стані середньої важкості чи важкому, на щастя, нема», – зазначив він.

Зазначимо, що загалом пожежа знищила три житлові будинки, три автомобілі, гараж та кілька господарських будівель. З 4:00 ранку на місці події працювали рятувальники, поліція та місцеві. До проведення робіт від Державної служби надзвичайної ситуації у Львівській області залучали 28 рятувальників, 5 одиниць спецтехніки та кінологічний розрахунок.

Нагадаємо, що в одному з будинків загинули двоє людей, в іншому – троє. Рятувальники завершили розбір завалів після того, як знайшли тіло п’ятого загиблого. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!