Унаслідок обстрілів у Львові постраждав 3-річний хлопчик із Харкова

28330 0
Від вибуху вибило скло і дитині порізало руку.
Фотоскрін відео

Фотоскрін відео

Через ракетні обстріли у Львові постраждало 11 людей. Серед них – 3-річний Артем, який приїхав з мамою з Харкова. Від потужного вибуху розбилося вікно, і скло перерізало дитині частину пальчика. Наразі медики вже надали йому всю необхідну допомогу. Зі слів лікарів, місце ампутації в Артемчика стабілізується.

Окрім дитини, від ранкових обстрілів постраждали ще 10 людей. Частину з них госпіталізували до однієї з лікарень Львова.

«Хворі у достатньо важкому стані. Декого відразу відправили на серйозні операції. Пацієнти поступили з множинними травмами, від пяток і до голови. Дуже багато хворих цього разу поступило, у яких було ураження голови і головного мозку. Середній вік пацієнтів – 35-45 років, відносно молоді люди», – повідомив у коментарі Tvoemisto.tv нейрохірург Андрій Токарський.

Читайте також: Кількість загиблих зросла до семи. Що відомо про ракетну атаку у Львові

Загалом на місце вибухів виїжджали 7 карет швидкої допомоги.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські окупанти вдарили ракетами по Львову. Вибухи було чутно в різних районах міста. Три удари ворог завдав по об‘єкті військової інфраструктури – це складські приміщення, які не використовуються. Іще один – по станції технічного обслуговування автомобілів. Станом на зараз підрозділи ДСНС повністю загасили пожежі та розбирають завали. Обидва об'єкти повністю знищені. Детальніше читайте тут.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!