Київ

Оновлено. Росіяни влучили дроном у гуртожиток на Київщині, загинули люди

714 0
Наразі відомо про 3 загиблих і 7 поранених. Триває пошук ще трьох цивільних осіб, які можуть знаходитися під завалами.
Фото: Офіс генпрокурора

Фото: Офіс генпрокурора

В Київській області росіяни влучили у цивільний об'єкт. Про це повідомляє КОВА.
 
«Внаслідок нічної атаки дронами в Київській області пошкоджено цивільний об'єкт. Наразі відомо про 3 загиблих і 7 поранених», - йдеться у повідомленні.
 
На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та відповідні екстрені служби. Постраждалим надається необхідна допомога.
 
Станом на 05:50 пожежу локалізовано. На місці працюють рятувальники.
 
 
Як повідомляє Офіс генпрокурора, вночі 22 березня 2023 року ворожі дрони влучили у гуртожитки у Ржищеві в Обухівському районі. Внаслідок влучання зруйновано верхні поверхи будівель, сталося займання. 
 
 
У результаті атаки 3 людей загинуло, у тому числі водій швидкої медичної допомоги, який приїхав на виклик. 
 
Як повідомив голова поліції Київщини Андрій Небитов, поліція та екстрені служби евакуювали понад 200 осіб. Понад 20 осіб було доставлено до лікарні. Доля ще 5 людей невідома. 
 
 
На місці події залучено 111 осіб та 28 од. техніки, з них від ДСНС - 95 осіб та 20 од. техніки, в тому числі Мобільний рятувальний центр швидкого реагування та 2 кінологічні розрахунки. На місці події працює мобільно-оперативна група.
 
 
Як повідомляє Генштаб, загалом під час повітряної атаки ворога вночі 22 березня українські захисники знищили 16 з 21 запущеного росіянами безпілотника.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!