Україна

Внаслідок війни з рф в Україні загинуло 500 дітей

958 0
Більше ніж 1597 дітей постраждали після повномасштабної збройної агресії рф.
Фото: Житомирська ОДА

Фото: Житомирська ОДА

Під час повномасштабного вторгнення в рф в Україні загинуло 500 дітей. Більше ніж 1597 дітей постраждали після 24 лютого. Про це повідомив офіс генерального прокурора.

«Ці цифри не остаточні. Триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Внаслідок ракетної атаки на Івано-Франківщині загинула дитина

Згідно з підрахунків, найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 485, Харківській – 298, Київській – 129, Херсонській – 118, Запорізькій – 99, Миколаївській – 97, Дніпропетровській – 94, Чернігівській – 71, Луганській – 67.

Нагадаємо, що від ракетної атаки росії на Одесу постраждали 25 пам’яток архітектури.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!