Вночі Київ та область атакувала росія. Всі деталі

2517 0
Є пошкодження об’єкту інфраструктури.
ДРОНИ SHAHED-136 / ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ЮРІЯ БУТУСОВА

ДРОНИ SHAHED-136 / ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ЮРІЯ БУТУСОВА

Вночі росія атакувала Київ та Київську область. Над столицею збили всі повітряні цілі ворога. Водночас в Київській області зафіксували пошкодження об’єкту інфраструктури. 

Джерела: Київська міська військова адміністрація (КМВА), Олексій Кулеба

«В районі Києва було виявлено 32 повітряні цілі, усі 32 було знищено. Інформація щодо жертв відсутня. Водо- та теплопостачання столиці працює в штатному режимі», – пояснили в КМВА.

Читайте також: Загроза ракетного удару та як на Львівщині сьогодні подаватимуть електроенергію 

Що стосується області, то, за словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, вночі область відбила атаку дронами-шахідами. По Київщині запустили майже три десятки безпілотників. 

«Попередньо без постраждалих. Є пошкодження об’єкту інфраструктури. Усю ніч на місцях збиття працювали екстрені служби», – додав Кулеба. 

Нагадаємо, у ніч з 31 грудня на 1 січня російські окупанти атакували Україну безпілотниками-камікадзе іранського виробництва Shahed-131/136, з них 45 були збиті.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!